marți, 30 august 2011

Fericire

        Au trecut multe zile de cand nu am mai scris... Parca s-a schimbat lumea! Am aflat ca voi fi mamica! O veste care poate face foarte fericita orice persoana... E un sentiment minunat, greu de explicat, insa si foarte confuz, plin cu emotii si ganduri de toate felurile.
        Consider ca nu esti niciodata suficient de pregatita pentru un pas atat de mare si important. Nu sti ce te asteapta, doar banuiesti. Te ineci intr-o mare de intrebari fara raspuns, de ganduri, fara sa ajungi la un numitor comun. Oare va fi sanatos? Oare va fi bine? Oare sunt pregatita? Oare ma voi ingrasa foarte tare? Oare va fi usor? Oare, oare, oare? Atatea intrebari... Doar peste o buna perioada de timp voi sti raspunsul la o parte din intrebarile care imi bantuie gandurile. Doar mamicile te mai linistesc si te asigura ca e foarte frumoasa atat perioada asta cat si cea de dupa... Ramane de vazut si de simtit! In special de simtit!:)
      Pana atunci insa, eu si "mazarica" mea (fiindca deocamdata e atat de mic cat un bob de mazare:)) ne vom odihni mult si vom manca  suficient :)! Noapte buna!

3 comentarii: