vineri, 12 august 2011

Blondes have more fun!

     Se spune ca "blondes have more fun"! Dar de ce? Probabil si o bruneta sau o satena are la fel de mult farmec! Insa blondele sunt mai norocoase, mereu au o scuza pentru orice prostie spun: "scuze, sunt blonda!" La trecerea de pietoni niciodata nu pierd timpul! Dar cu toate astea nu e usor sa fii blonda! Atatea ore pierdute in salonul de infrumusetare, atatea produse de ingrijire a parului, atatea minute pierdute sub dus pana actioneaza masca aplicata, atatea idei preconcepute in ceea ce le priveste, s.a.m.d as putea continua la nesfarsit!
    Mereu am considerat ca parul blond te scoate din anonimat. Ca sa porti o asa culoare trebuie sa ai un par foarte ingrijit, sa sti sa alegi o nuanta care sa ti se potriveasca si niciodata sa nu te vopsesti acasa cu ajutorul unor persoane amatoare! E o culoare indrazneata, sofisticata, prin urmare trebuie sa fie perfecta!
    De barbati sa nu mai vorbim. Nu este unul care sa nu intoarca capul pe strada dupa o domnisoara blonda. Daca poarta si o fusta scurta, devine periculos! Ca e urata, ca e frumoasa, e blonda deci hai sa o claxonam! That`s so lame!
    Bancuri cu blonde sunt foarte multe, insa sunt la fel de adevarate cum sunt si pentru o roscata sau o bruneta sau cum  sunt cele cu Bula! Atitudinea celor din jur lasa adesea de dorit in ceea ce priveste domnisoarele vopsite blond. Blondele nu sunt proaste, insa daca tot li se acorda atata atentie, aceasta masca le ajuta in foarte multe cazuri! Daca mai adaugi si niste ochisori larg deschisi, o fastaceala simpatica, un zambet larg si o voce mieroasa, succesul este garantat!

PS "I'm very definitely a woman and I enjoy it."
                                          Marilyn Monroe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu