miercuri, 17 august 2011

Just shoes!

     Cum am mai scris acum cateva saptamani, iubesc pantofii! Dar care femeie nu ii iubeste? Bineinteles ca unele sustin ca  iubesc pantofii insa nu au nici macar o idee ce inseamna adevaratii pantofi! Femeile nu au niciodata suficienti pantofi! Pentru fiecare tinuta trebuie sa ai pantofi care sa se asorteze! Nu?
     Desi suntem iubitoare de pantofi, nu toti pantofii sunt facuti pentru a-i purta. Eu sustin ca exista trei categorii de pantofi: 1. pantofi foarte comozi - pe care ii porti cand ai foarte mult de mers pe jos; 2. pantofi eleganti - pe care ii pui in picioare cand participi la un eveniment si trebuie sa defilezi cu ei;  3. pantofi senzationali - care ii porti la intalnirile foarte importante, unde te deplasezi cu masina. Aceasta din urma categorie, contine cei mai impresionanti pantofi. Artileria grea a colectiei noastre de pantofi! Desi nu prea poti umbla cu ei in picioare, ii cumperi pentru felul in care arata si pentru ca te binedispun doar vazandu-i! Te chinui purtandu-i insa merita!
     Nu exista femeie care sa nu aprecieze o pereche de pantofi: Louboutin, Jimmy Choo, Manolo Blahnik... It`s all we want! "Da-i unei fete pantofii potriviti si va cuceri lumea"Singurii care sufera de pe urma viciului nostru sunt barbatii. Inca nu s-au saturat sa intrebe: "Iar vrei pantofi?" "Nu ai suficiente perechi?"


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu