miercuri, 5 septembrie 2012

Shopaholic

      Dragele mele, facandu-mi ordine printre cosmetice am ajuns la concluzia ca noi, femeile exageram! :) Cu ce exageram? Cu achizitionarea in exces de cosmetice. Bineinteles ca nici  atunci cand e vorba de haine nu ne zgarcim. Oare de ce? Chiar e un aspect atat de important al vietii? Da, intr-adevar, o femeie aranjata arata foarte bine. Insa toate lucrurile astea materiale au efect asupra frumusetii noastre, sau pur si simplu, la nivelul psihicului acestea ne fac sa "aratam bine"? Poate ca totul e in mintea nostra, sau poate si cu o crema, un rimel, un dermatograf si un parfum putem porni la drum dimineata! Nu ne trebuie o duzina din fiecare! Ar trebui sa fim mai cumpatate nu credeti?
    Investim atatia bani, atata timp, atata energie in chestii de suprafata! Da, o fac si eu, mereu! Probabil nu voi renunta niciodata fiindca am devenit dependenta de ele, insa stau si ma intreb cum ar fi viata fara ele? Fara atatea haine, pantofi si cosmetice ? Imi amintesc ca acum aproximativ 15 ani nu ma interesau lucrurile de genul asta, nu aveam nevoie de nimic pentru a trai frumos, nu stiam ce inseamna produse "de firma", dar nici nu duceam lipsa de nimic. In care moment al vietii ne schimbam asa de tare? A deveni adult inseamna a deveni "shopaholic"? Sau oare dependenta de toate aceste lucruri enumerate mai sus, intra in definitia femeii?





2 comentarii:

  1. ar trebui sa fim mai cumpatata, recunosc, dar cine poate spune nu cand esti intr-un magazin plin cu de toate? ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) e foarte greu intr-adevar! dar totusi adesea simt ca exagerez cu achizitiile! m-am hotarat sa fac o pauza! sa vad cat ma tine :)) pupici!

      Ștergere