marți, 31 iulie 2012

Ganduri...

    M-am trezit dimineata gandindu-ma de ce totul in viata este o competitie? Sa nu credeti ca mi-a "aterizat" azi noapte in somn gandul asta, nu. Totul se datoreaza unor comentarii auzite saptamana trecuta venind din partea unor cunostinte care spun: "copilul meu este mai cuminte decat al tau". Auzind asta nu de la ei bineinteles, ci de la niste prieteni comuni, m-am gandit automat daca este vreo competitie in a-ti creste copilul? In ce lume traim?
   Sa nu credeti ca ma deranjeaza afirmatia, nu, eu niciodata nu am catalogat un copil ca fiind cuminte sau rau. Eu fetitei mele ii spun cateodata ca e o strengarita, nicidecum rea. Ma deranjeaza competitia asta de mizerie dintre oameni. Nu inteleg de ce atata falsitate si ipocrizie intre "prieteni". Oare totul se rezuma in viata la a fi mai bun, mai frumos, mai destept,  mai bogat? De ce ne complicam mereu existenta in loc sa o traim simplu?


PS Va pun, cum v-am promis, cateva poze de la botezul Sarei!











10 comentarii:

  1. ai o fetita ff frumoasa! sa-ti aduca numai bucurii!
    Anca Oniga

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga de ea :) ce frumoasa e!
    Daca tot e vorba de competitie eu am sa zic ca Sara e cea mai cuminte si cea mai frumoasa! :)
    Bun asa?
    Va pup tare pe amandoua

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine asa draga mea! :) Pupici dulci de la amandoua!

      Ștergere
  3. asta a fost doar inceputul.. din pacate lumea e rea si va comenta mereu. nu trebuie sa te afecteze asta. lumea e plina de frustrati :( ai o fetita tare frumoasa. P.S. ti-ai revenit foarte bine dupa nastere

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate asa e! Multumesc, intr-adevar am avut noroc si mi-am revenit foarte repede dupa nastere, insa nici nu am pus foarte multe kg in timpul sarcinii!

      Ștergere
  4. Sara e minunata! e atat de cumintica draga de ea! mama are o vorba : ''daca asculti tot ce zic oamenii innebunesti! '' :)))
    Va pup !

    RăspundețiȘtergere