marți, 3 iulie 2012

Everything new

           Buna! Au trecat cateva luni de cand nu am mai postat nimic pe blog, insa doua bune prietene (le puteti citi blogurile aici si aici m-au convins sa continui sa scriu. Foarte multe evenimente au avut loc in viata mea in aceste cateva luni. S-a nascut frumoasa mea fetita Sara Gabriela! O minunatie de copil, care imi ocupa tot timpul! Nu e usor sa fi mama insa e extraordinar si inexplicabil. Nu imi puteam imagina ca exista asemenea trairi, inainte sa trec prin ele. 
          Duminica a fost botezul Sarei. A fost un eveniment emotionant! Am plans in biserica, desi nu sunt de obicei atat de sensibila. Se pare ca un copil te schimba complet din punct de vedere sentimental!
          Stiu, e greu de inteles pentru cele care nu au trecut prin asta, asa eram si eu inainte... Nu intelegeam. Mi se pareau simple povesti, discutiile mamicilor care incercau sa isi exprime sentimentele. Va doresc din suflet sa ajungeti sa treceti prin minunata experienta de a avea un copil! E greu sa te trezesti la 6 dimineata insa cand vezi cum un pui de om iti zambeste atat de frumos, uiti de oboseala si de somn!

PS Am sa va pun mai multe poze de la botez de indata ce le primesc de la super fotograful Sebi pe care il gasiti aici



7 comentarii:

  1. Ardelean Cristina3 iulie 2012 la 12:49

    Superb ai descris emotiile si trairile pe care le traiesti de cand s-a nascut Sara.Sa fie sanatoasa si sa va dea D-zeu multe momente fericite alaturi de ea!Cred ca la un moment dat fiecare dintre noi femeile ne dorim sa trecem prin aceste axperiente.Eu una pot sa iti spun ca ador copii si imi doresc enorm sa devin intr-o buna zi mama.Sa fi-ti fericiti si sa va bucurati in continuare de ingerul vostru "Sara"

    RăspundețiȘtergere
  2. Cea mai frumoasa familie ! Felicitari inca odata,esti o mamica frumoasa si tanara,iar Sara e o minunatie de fetita :) Asteptam cat mai multe postari:) Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim frumos Ale!! Felicitari pentru absolvire! Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  4. ai foarte mare dreptate!! e extraordinar si inexplicabil! si totusi....atat de frumos! ;)
    va pupam ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sentimentele pe care le-ai relatat tu in aceasta postare le-am trait si eu de cand sa nascut piticul nostru Andrei Mihai,el are acum 1 an si 8 luni dar imi aduc aminte de fiecare detaliu de la nasterea lui incoace,la fel ca tine am plans in biserica la botez,fara sa pot explica de ce,era un sentiment unic pe care cred doar o mama il poate simti. felicitari pentru fetita minunata pe care o aveti!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce privire de copil scump are :X imi reaminteste de surioara mea cand era bebe :D

    RăspundețiȘtergere